Mielipalvelut
Varaa aika
Varaa aika
Varaa aika

Seksuaaliterapia

Siirry ajanvaraukseen

Seksuaaliterapia on asiakkaan ja terapeutin vuorovaikutukseen perustuvaa ammatillista asiakastyötä, yksilö- tai parikäynteinä. Ihmisen seksuaalisuus ja seksuaaliset tarpeet muuttuvat läpi elämän ja suuret elämänmuutokset voivat muuttaa ihmisen seksuaalisuutta. Seksuaaliterapian avulla tavoitteena on lisätä asiakkaan hyvinvointia ja ymmärrystä omasta seksuaalisuudesta ja seksuaalitarpeista.

"Seksuaaliterapia on kaikille, jotka haluavat lisätä omaa hyvinvointiaan nautinnollisemman seksielämän avulla."

Seksuaaliterapiassa voidaan käydä läpi seksuaalisuuteen ja sukupuolisuuteen liittyviä kysymyksiä ja haasteita. Tällaisia voivat olla esimerkiksi seksuaalinen minäkuva/kehonkuva ja itsetunto, seksuaali- tai sukupuoli-identiteettiin liittyvät asiat, parisuhteen kommunikaatioon liittyvät asiat, uskottomuus, halun puute tai halujen eriparisuus suhteessa, muutokset seksuaalisessa halussa, oma tai kumppanin sairastuminen tai vammautuminen, kiihottumisvaikeudet, erektio- ja siemensyöksyhäiriöt, yhdyntäkivut, orgasmivaikeudet, seksuaalitraumat, fantasiat sekä erilaiset elämänmuutokset kuten raskaus, vanhemmuus tai ero.

Milloin seksuaaliterapiaan?

Seksuaaliterapiaan voi tulla milloin vain haluaa, yksin tai kumppanin kanssa. Yleisin syy seksuaaliterapiaan tulolla on tyytymättömyys omaan seksielämään, mikä heikentää elämänlaatua ja vaikuttaa näin myös suoraan parisuhteeseen, aiheuttaen kriisejä ja riitoja, sekä pahimmillaan erotilanteita. Iällä, sukupuolella tai seksuaalisella suuntautumisella ei ole merkitystä hakeutuessaan seksuaaliterapiaan - Jokainen on vastaanotolle tervetullut!

Varaa aika seksuaaliterapiaan alempana sijaitsevasta ajanvarauskalenterista.

Varaa aika

Tyhjennä valinnat
calendar-fullcrossmenu