Seksuaaliterapia

Seksuaaliterapia on asiakkaan ja terapeutin vuorovaikutukseen perustuvaa ammatillista asiakastyötä, yksilö- tai parikäynteinä. Ihmisen seksuaalisuus ja seksuaaliset tarpeet muuttuvat läpi elämän ja suuret elämänmuutokset voivat muuttaa ihmisen seksuaalisuutta. Seksuaaliterapian avulla tavoitteena on lisätä asiakkaan hyvinvointia ja ymmärrystä omasta seksuaalisuudesta ja seksuaalitarpeista.

Seksuaaliterapiassa voidaan käydä läpi seksuaalisuuteen ja sukupuolisuuteen liittyviä kysymyksiä ja haasteita. Tällaisia voivat olla esimerkiksi seksuaalinen minäkuva/kehonkuva ja itsetunto, seksuaali- tai sukupuoli-identiteettiin liittyvät asiat, parisuhteen kommunikaatioon liittyvät asiat, uskottomuus, halun puute tai halujen eriparisuus suhteessa, muutokset seksuaalisessa halussa, oma tai kumppanin sairastuminen tai vammautuminen, kiihottumisvaikeudet, erektio- ja siemensyöksyhäiriöt, yhdyntäkivut, orgasmivaikeudet, seksuaalitraumat, fantasiat sekä erilaiset elämänmuutokset kuten raskaus, vanhemmuus tai ero.

Mielipalveluiden seksuaaliterapeutti Laura Männistö kertoo:

Seksuaalierapeuttina minulle on tärkeää ymmärtää asiakkaani arvomaailmaa ja saada kokonaisvaltainen käsitys asiakkaani elämäntilanteesta ja seksuaalihistoriasta. Olen kiinnostunut jokaisen asiakkaani tarinasta ja kuinka saamme yhdessä tutkittua mahdollisia solmukohtia.Asiakas on aina itsensä asiantuntija ja tehtäväni on saada asiakkaan seksuaalinen hyvinvointi kohenemaan.

Olen erityisen kiinnostunut parisuhteen, vanhemmuuden, raskauden ja perheen näkökulmista sekä seksuaalisen minäkuvan, kehollisuuden ja tunteiden käsittelystä terapiassa.

Vastaanotto on luottamuksellista ja olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni yksin tai kumppanin/kumppaniesi kanssa. Autan Sinua ymmärtämään omaa seksuaalisuuttasi yhä paremmin ja kuljen rinnallasi polullasi. Vastaanotollani on rento tunnelma ja siellä on tilaa kaikille aroillekin kysymyksille ja ajatusten ääneen sanomisille.

Varaa aika Lauralta:

tammi
helmi
maalis
huhti
touko
kesä
heinä
elo
syys
loka
marras
joulu
2021
2022
2023
2024
ma
ti
ke
to
pe
la
su
1
2
3
4
Etätapaaminen seksuaaliterapia (1)
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31