Yhteystiedot Helsinki:

Mielipalvelut Oy
2783839-9
Lehtikuusentie 2
00270 HELSINKI
asiakaspalvelu@mielipalvelut.fi

Saapuminen

Mielipalveluiden toimipisteen löydät rakennuksen itäsiivestä, rakennuksen ”takapihalta”. Saavuttaessa Mannerheimintieltä Lehtikuusentietä pitkin, kulje rakennuksen itäpäätyyn asti. Käänny vasemmalle(pohjoiseen) kävelytien kohdalta. Tämän jälkeen löydät ulko-ovemme rakennuksen takasivulta, katutasosta.

Saapuminen Mielipalveluihin Lehtikuusentie 2

Yhteystiedot Tampere:

Mielipalvelut Oy
2783839-9
Häkilänpolku 1
33100 TAMPERE
asiakaspalvelu@mielipalvelut.fi

Saapuminen

Sisäänkäyntimme on rakennuksen lounaan puoleisessa päädyssä (Tammerkosken puolella). Käyntioveltamme löytyy mm. Pirkanmaan oikeusapukeskuksen logo. Ulko-oven jälkeen, oikealta puolelta lähtee portaat kellarikerrokseen, josta löydät toimipisteemme.

Mielipalvelut Tampere Häkiläpolku 1 Saapuminen

Työskentelymme pohjana:

TIETO

Toiminnassamme painotamme sellaisia käytäntöjä ja hoitomuotoja, jotka ovat tieteellisesti tutkittuja ja niiden vaikuttavuus on tutkimuksella todettu.

TAITO

Käytännön työssä mielen pulmien parissa hankittu kokemus yhdistettynä kykyyn soveltaa perusteltua tietoa hyviksi käytännöiksi kohtaamisessa, tukena olemisessa ja hoitamisessa.

YHTEISÖLLISYYS

Ihmiselle on tärkeää olla osana yhteisöä, missä häntä arvostetaan sellaisena kuin hän on; pyrimme toiminnassamme tätä eheyttävää yhteisöllisyyttä mahdollistamaan ja vahvistamaan perhe- ja verkostokeskeisesyydessä, ryhmämuotoisiin toimintatapoihin panostamalla sekä vertaistukea kannustamalla.

Ihmisen kohtaamisessa

 • AINUTKERTAISUUS
  Jokainen ihminen ja hänen tilanteensa on ainutkertainen
 • YHTEINEN ASIANTUNTIJUUS
  Sinä ja sinun läheisesi olette sinun tilanteesi asiantuntijat ja me voimme olla sinun tukijoukkojasi
 • YHDESSÄ TUTKIMINEN
  Me emme voi tietää, mikä on sinulle parasta, mutta yhdessä tilannettasi tutkien me voimme löytää sinulle sopivia mahdollisuuksia ja vastauksia
 • ITSEMÄÄRÄÄMISOIKEUS
  Sinä valitset, me tuemme sinua valinnoissasi